ВСИЧКИ ПОРЪЧКИ НЕЗАВИСИМО ОТ ЦЕНАТА СА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА СТРАНАТА!

Как да поръчам:

Поръчката на матраци и всички продукти в topmatraci.com, може да стане чрез:

  • Онлайн чрез сайта след регистрация или като гост
  • на телефон 0879 401 800
  • Online на Ваше разположение сме:  Понеделник - Петък / 10:00ч- 19:00ч/, Събота / 10:00ч - 15:00/ Неделя - почивен ден!

Уважаеми клиенти, при направена от Вас поръчка в нашият интернет магазин, в рамките на 24 часа наш сътрудник от отдел продажби и логистика ще се свърже с Вас на посоченият от Вас телефон за уточняване подробностите на Вашата поръчка. Ако поръчката е направена в почивен ден, връзката с Вас ще се осъществи в първият работен ден, считано от деня на направената от Вас поръчка. Всички поръчки се потвърджават чрез телефонно обаждане от служител на www.topmatraci.com. Поръчки, които не са потвърдени по телефона не се изпращат. 

 

Срокове на доставка:

* Обикновено, срокът за доставка е от 2 до 4 работни дни, като зависи от графика на куриерската фирма. 

* Срокът за изпълнение на доставката зависи от това, дали поръчаните продукти са налични към момента. Всички евентуални забавяния на доставката, свързани с набавянето на поръчан продукт се коментират с клиента.

Методи на плащане:

Начините за заплащане на продуктите са :

  • чрез наложен платеж
  • по банков път:

Райфайзен Банк,

BIC: RZBBBGSF

IBAN: BG28RZBB91551067091815

за "ЕФ БИ ЕС" ООД

Защита на лични данни:

Уважаеми клиенти когато използвате електронен магазин topmatraci.com НИЕ НЕ изискваме лични данни освен ако не ги предоставите доброволно (име, телефон, електрона поща, адрес, факс).

Предоставените от вас доброволно лични данни ще бъдат използвани за изпълнение на поръчки от администрацията на topmatraci.com. Ние няма да прехвърляме, продаваме, предоставяме вашата лична информация на трети лица.

Рекламации:

За рекламации на стоки поръчани онлайн можете да се обръщате към нас на посоченият телефон - 0879 401 800, или на адрес гр. София, ул. Георги С. Раковски 191Б