Най-продавани

Намалена цена!

My Kashmire

Нов

Състав: пружинен пакет мултипокет, високоеластична пяна,  мемори пяна, луксозен текстил с естествени кашмирени нишки.

Височина: 20 см (+/-1cм)

Повече детайли

251,60 лв

-60%

629,00 лв

  • 120/190
  • 144/190
  • 164/190
  • 90/200
  • 120/200
  • 140/200
  • 160/200

Добави в списъка ми с желания

Купи на изплащане с TBI

Повече информация

Двулицев матрак My Kashmire съчетава в себе си няколко иновативни технологии.
Има ядро от Мултипокет - индивидуално пакетирани пружинки, приблизително 900 бр.в единичен размер и 1600 бр - в двоен, седем зони на ергономична поддръжка, съобразена със спецификите на тялото.Пластове високоеластична пяна от двете страни на пружинният пакет и допълнителен слой мемори пяна от едната страна.
My Kashmire е матрак с луксозна дамаска с истински естествени кашмирени нишки.Кашмирът е всеизвестен със своя хипоалергичен ефект, не задържа влага и предпазва от студа през зимата и от топлината през лятото. Той е естествен терморегулатор. Текстилът на My Kashmire e изключително мек и нежен на допир.
Както при всички пружинни матраци, така и при този модел на Тед, циркулацията на въздуха е 100%, което не позволява да се образува среда за развитие на микроорганизми.
My Kashmire има средна степен на твърдост.
i-Springs Super Comfort
i-Springs Super Comfort
интелигентна технология от индивидуално пакетирани пружинки, всяка в отделно джобче. Пружинките могат да бъдат мулти-, нано- или микропокет. Те реагират прецизно на различния по сила натиск и осигуряват гъвкава, но стабилна опора на тялото.
Мемори пяна
Мемори пяна
Изключително адаптивен и чувствителен към температурата материал. Реагира на топлината на тялото и заема неговата точна форма, запомняйки всяко движение. Подобрява комфорта и създава усещане за мекота.
8 години
8 години
Нашата цел винаги е била да осигурим за Вас и семейството Ви продукти с високо качество, които да спомогнат за Вашата приятна и здравословна почивка. Продуктите с марка ТЕД са произведени съгласно стандартите за изискванията на системата за качество

Reviews

В момента няма потребителски мнения.

Write a review

My Kashmire

My Kashmire

Състав: пружинен пакет мултипокет, високоеластична пяна,  мемори пяна, луксозен текстил с естествени кашмирени нишки.

Височина: 20 см (+/-1cм)

Write a review